Vynikající Lenny je zase o krok blíž dokonalosti: v "Bones" je autentická, dravá i hitová

02.03.2015 12:04 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kdy vyjde první deska Lenny? Otázka, vznášející se ve vzduchu od června 2013, kdy zpěvačka debutovala singlem "All My Love" a stejnojmenným EP, stále nemá odpověď. Lenka Filipová mladší si autorský materiál trpělivě piluje a to je sympatické - vždyť po loňském triumfu na Andělech a vystupování na Kryštof Kempech by bylo docela snadné prostě něco vydat, fanoušci by to stejně koupili. Takto se zdá, že až konečně dlouhohrající deska vyjde, mohla by stát opravdu za to.

Že Lenny svůj talent stále rozvíjí, ukazuje i nový singl a klip "Bones". Písnička už vyšla koncem roku 2013 na EP "Fighter", nyní ji ale interpretka, skladatelka a klavíristka představuje v nové verzi i s klipem. Autorskou píseň jí pomáhali dokončit její kytarista Ondřej Fiedler a britský producent Steve Lyon. Rockově laděná novinka vyčnívá dravostí, skvělým vokálním výkonem i autentickou atmosférou, kterou podtrhuje jednozáběrový klip Zdeňka Sopůška pořízený na pobřeží u britského Brightonu. Výsledek je tak působivý, že by se dost možná neztratil ani v zahraničí.

Jestli bude Lenny nadále autorsky i interpretačně růst, má před sebou kariéru superhvězdy - takový talent se totiž u nás nerodí každý den.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY