Richard Müller pokračuje v turné "Hlasy" a chystá projekt s Pavlíčkem a Horáčkem

21.02.2015 12:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Pokud se něco daří, není třeba s tím končit. Když je navíc spojení Richarda Müllera a vokální skupiny Fragile mezi promotéry koncertů a diváky stále žádané, tím víc. Proto charismatický zpěvák navštíví s projektem "Hlasy" dalších patnáct měst v České republice i na Slovensku.

Čísla hovoří jasně. Pětačtyřicet tisíc diváků na koncertech, dvacet tisíc prodaných alb i mnoho ocenění dělá z "Hlasů" jeden z nejúspěšnějších projektů za poslední roky. I přes tato fakta chtěl Müller v nejlepším přestat. Proč se tak nakonec nestalo? "Vzhledem k tomu, že jsou 'Hlasy' velmi populární, nás pořadatelé pozvali do míst, kde jsme ještě nehráli. A protože jsme se na tomto hudebním projektu pořádně nadřeli, upřímně nás tento zájem těší," vysvětlil zpěvák.

Repertoár koncertů bude tvořit speciální výběr písní z obou předcházejících šňůr. "Věřím, že to bude pro lidi novinka, protože zazpíváme to nejlepší z turné 'Hlasy' 1 a 2. Velmi dobře se mi spolupracuje s lidmi, které mám rád. Nejenže si jich profesionálně vážím, ale jsou to opravdoví kamarádi."

Pozitivní pocity nemá jen samotný zpěvák, ale i členové vokální skupiny. "Richard s sebou na pódium přináší vždy velmi zajímavou energii. Jeho repertoár je opravdu bohatý, takže o skladby není v tomto smyslu nouze. V a capella formě chceme uvést co nejvíc nových zpracování písní," řekl Braňo Kostka z Fragile.

Müller ale nežije pouze turné. Chystá nový materiál s kytaristou Michalem Pavlíčkem a textařem Michalem Horáčkem a stíhá pracovat na projektu "15 rokov bez Filipa".

Termíny turné "Hlasy":

26. 3. - Levice, Sportovní hala
27. 3. - Šaľa, bývalý KD
9. 4. - Žiar nad Hronom, SPSA EBG - bývalý KD
10. 4. - Tornaľa, KD
11. 4. - Brezno, Městský KD
29. 4. - Prostějov, KD
11. 5. - Nové Zámky, KD
25. 5. - Dolný Kubín, KD
26. 5. - Námestovo, KD
27. 5. - Stará Ľubovňa, KD
30. 5. - Bardejov, Kino Žriedlo
31. 5. - Snina, Městské kulturní a osvětové středisko
1. 6. - Vranov nad Topľou, Městský KD
2. 6. - Revúca, MKS
3. 6. - Rožňava, Divadlo Actores



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY