Na světě je další zajímavá kompilace, tentokrát v režii Manufactured Superstars

10.02.2015 14:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Aktuální trend v taneční muzice potlačuje do ústraní vydávání autorských alb, která stále častěji nahrazují namixované kompilace. Jednu takovou právě vydávají legendární zástupci EDM - Manufactured Superstars.

Toto duo, které tvoří Bradley Roulier a Shawn Sabo, se spojilo s americkou sítí luxusních hotelů Gansevoort a speciálně na její přání vytvořilo dvoudiskovou kompilaci s názvem "Gansevoort Presents Manufactured Superstars - Suite Beats - Day & Night". Ta, jak už název napovídá, je rozdělena na denní a noční část a je jakýmsi soundtrackem toho, co se ve zmiňovaných hotelích hraje. Vydání tohoto kompletu bude doprovázet i speciální čtyřměsíční klubové turné po Severní Americe, které odstartuje začátkem března v New Yorku.

Dvoudiskový komplet, který bude od poloviny února díky distribuci k mání i u nás, nabízí celkem čtyřiatřicet tracků, mezi kterými najdeme i exkluzivní songy či remixy například od Katy Perry, Nicky Romera, R3hab, Bingo Players, Calvina Harrise, Aviciiho, Afrojacka nebo The Killers. Pokud nepohrdnete digitální verzí, která vyšla koncem ledna, stáhnout si ji můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY