Robbie Wiliams a Jimmy Page mají sousedské spory

18.01.2015 08:14 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rockový kytarista Jimmy Page a popový zpěvák Robbie Williams si v současnosti asi kolem krku nepadají. Tím hůř, že v západní části Londýna jsou sousedy. Williams totiž chce svůj dům přestavět a to se Pageovi, který zde bydlí již od roku 1972, moc nelíbí.

"Obávám se, že tyto práce způsobí vibrace a poškodí strukturu mého domu," řekl Page serveru The Telegraph a dodal: "I když rozumím tomu, že většinu interiéru poškodil předcházející vlastník, věřím, že téměř celý exteriér zůstal beze změn a z toho důvodu by měl být označen za nedotknutelný."

Plánované změny domu mají obsahovat mimo jiné přestavbu zahrady nebo výměnu střechy skleníku. Po úpravě by na fasádě Williamsova domu vzniklo okno, které by umožnilo nahlížet do zadní části Pageova domu a zahrady. Proto rocker požádal stavební úřad o zamítnutí Williamsovy žádosti. Ten je vlastníkem nemovitosti od roku 2013.

Page patří vedle Roberta Planta k základním pilířům hardrockové formace Led Zeppelin, která je stále ve stavu umělého spánku. V současnosti se hlavně věnuje práci na reedicích řadových alb kapely. Robbie Williams také nezahálí, jak si můžete poslechnout v čerstvě vydané baladě "Love Is You".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY