Hard Rock vyzývá kapely k účasti na soboji kapel světa Hard Rock Rising

08.01.2015 11:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hard Rock letos už po páté pořádá soutěž Hard Rock Rising, která po celém světě hledá ty nejtalentovanější mladé kapely, aby je ukázala na mezinárodním pódiu. Hard Rock Rising vyhledává ty nejlepší talenty v každé zemi, kteří jako výhru získají výlet do Barcelony a šanci předvést svůj um na Hard Rock Rising Barcelona hudebním festivalu. Registrace do soutěže Hard Rock Rising probíhají od úterý 6. ledna do pondělí 26. ledna.

V České republice zasedne porota složená z hudebníků a profesionálů z oboru, která vybere osm semifinalistů ze všech přihlášených. Devátý vzejde z internetového hlasování fanoušků. Devět semifinalistů se pak ve třech březnových kolech utkají na pódiu Hard Rock Cafe Praha. Tři vítězové těchto kol proti sobě vystoupí v dubnovém finále. Vítěz českého kola kromě šance zúčastnit se velkého finále před šedesáti tisíci fanoušky v Barceloně získá také finanční odměnu tisíc dolarů, věcné ceny a možnost spolupráce na uvedení svého singlu do českých rádií s BrainZone Promotion, které se stará o hvězdy, jako jsou Chinaski, David Koller a další.

"V Hard Rocku je hudba srdcem i duší všeho, za čím si stojíme. Nemůžeme se dočkat, až přivítáme nové talenty v rámci letošního Hard Rock Rising," říká John Galloway, Senior Vice President Hard Rock International.

Podmínky

Registrace probíhají prostřednictvím HardRockRising.com. Hudební skupiny musí pocházet ze vzdálenosti max sto mil od Hard Rock Cafe Praha. Pro podrobnosti o pravidlech navštivte www.HardRockRising.com.

Finalisty vybírá porota spolu s hlasujícími fanoušky. devět semifinalistů se utká živě na pódiu Hard Rock Cafe Praha ve třech semifinálových kolech v průběhu března. Z každého kola porota vybere jednoho vítěze a tito tři se pak utkají ve finálovém kole.

Vítěz postupuje do regionálního kola, kde mezinárodní porota vybírá kapely postupující do úplného finále v Barceloně. V Hard Rock Cafe Barcelona se odehraje finálová bitva a celkový vítěz pak vystoupí na hlavní stage Hard Rock Rising Barcelona festivalu. Hard Rock Rising Barcelona se odehraje v pátek 24. a v sobotu 25. července 2015 na pláži Barcelony před zraky šedesáti tisíc návštěvníků a lineup bude nabitý mezinárodními hudebními hosty.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY