Kid Rock vydá v únoru novou studiovou desku "First Kiss"

22.12.2014 12:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák a skladatel Kid Rock oznámil podrobnosti o své nové studiovce. Čekání na ni již nebude příliš dlouhé, album s názvem "First Kiss" totiž vyjde v druhé polovině února příštího roku.

Jubilejní desátá řadovka nabídne celkem deset písní a v českých obchodech bude k mání od 20. února. Robert James Ritchie aka Kid Rock si desku "First Kiss" produkoval sám a celou ji natočil ve svém studiu v Michiganu. Titulní píseň se stala pilotním singlem, a pokud si nahrávku předobjednáte, digitálně song dostanete zdarma již 6. ledna, a to zcela bezplatně.

Kid Rock již absolvoval několik propagačních vystoupení. Jedno z těch posledních se uskutečnilo v televizní show Jimmyho Fallona, kde zpěvák představil jednu z nových písní. Jak se mu interpretace skladby "Jesus And Bocephus" povedla, můžete posoudit v přiloženém videu.

Pro úplnost přikládáme ještě finální tracklist: First Kiss, Good Times, Cheap Wine, Johnny Cash, Ain't Enough Whiskey, Drinking Beer With Dad, Good Time Lookin' For Me, Best Of Me, One More Song, Jesus And Bocephus, FOAD.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY