Nicki Minaj konečně odtajnila obsah "The Pinkprint". Tešte se i na Beyoncé

02.12.2014 10:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do vydání nové desky Nicki Minaj nezbývají už ani dva týdny (v Česku by měla být v prodeji od 12. prosince), proto nám brzy dvaatřicetiletá rodačka z Queensu konečně odtajnila tracklist. Její v pořadí třetí studiovka "The Pinkprint" přinese až devatenáct songů.

Tím máme na mysli deluxe edici, protože ta základní bude obsahovat o tři kousky méně, tedy šestnáct songů. Produkce alba byla svěřena osvědčeným hitmakerům, kteří s Nicki spolupracovali i v minulosti. Nechybí tak Dr. Luke, Mike WiLL Made It, Polow da Don, duo Da Internz nebo Alex da Kid.

Překvapením novinky "The Pinkprint" budou někteří hosté. Že si na natáčení zpěvačka pozvala Chrise Browna, Lil Wayna, Drakea, Skylar Grey nebo Meek Mill, není až tak moc překvapivé, ale mít na svém albu i společné songy s Arianou Grande nebo samotnou Beyoncé to už je informace, která by mohla mít velmi příznivý vliv na jeho prodej.

Deska samozřejmě přinese i všechny písně, které Nicki v posledních měsících představila. Nechybí tedy "Anaconda", novinka "Bed Of Lies", divočina "Only", a dokonce i více než půl roku stará hitovka "Pills N Potions".

Kompletní tracklist bude vypadat takto: All Things Go, I Lied, The Crying Game, Get On Your Knees (featuring Ariana Grande), Feeling Myself (featuring Beyoncé), Only (featuring Drake, Lil Wayne & Chris Brown), Want Some More, Four Door Aventador, Favorite (featuring Jeremih), Buy A Heart (featuring Meek Mill), Trini Dem Girls (featuring Lunchmoney Lewis), Anaconda, The Night Is Still Young, Pills N Potions, Bed Of Lies (featuring Skylar Grey), Grand Piano. Deluxe verze nabídne ještě: Big Daddy (featuring Meek Mill), Shanghai, Win Again.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY