Paramore stále žijí z loňské desky a i "Hate To See Your Heart Break" baví. Vizuálně je to horší

26.11.2014 09:06 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Čtvrtou, bezejmennou řadovku ždímají Paramore v rámci své diskografie zatím asi nejúspěšněji. Po čtyřech oficiálních singlech, z nichž zejména "Still Into You" a "Ain't It Fun" úspěšně provětraly světové hitparády, přišla na řadu písnička "Hate To See Your Heart Break", která svým čistým popovým zvukem symbolizuje vývoj, jakým partička kolem Hayley Williams na loňském počinu prošla.

Původní sólová verze se však k rádiovým posluchačům nedostane, deska "Paramore" totiž v pondělí 24. listopadu vyšla v deluxe edici, která zahrnuje pár nových songů, několik živých interpretací a právě znovu nahranou skladbu "Hate To See Your Heart Break". Z té se stal duet: Hayley v ní totiž nově sekunduje další nositelka příjmení Williams, konkrétně Joy, bývalá členka dnes už nefungujícího folkového dua The Civil Wars.

Těm, kteří mají loňskou kolekci naposlouchanou, jistě není třeba připomínat, že song je melodický, houpavý a na poslech příjemný. Ani druhá vokalistka na tom nic nezměnila, s hlasem své jmenovkyně ten její krásně splynul a vznikl z toho harmonický a milý duet. Jen vizuální stránka trochu dře. Černobílý klip ze studia totiž mnoho zajímavého nenabízí. Ke skladbě se sice obrazový minimalismum hodí, přesto ale přiložené video působí mírně odbytě a bez nápadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY