Skrillex natočil k "Fuck That" povedené filmové dílko

24.11.2014 12:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jarní debutové album Skrillexe s názvem "Recess" se sice setkalo s vřelým přijetím fanoušků, prodeje alba prozatím nikterak ohromující nejsou. Třeba se to zlepší díky novému singlu "Fuck That", ke kterému šestadvacetiletý americký hudebník nechal natočit ani ne tak videoklip, jako spíše takový krátký filmík.

Zvuk zmiňovaného songu není zrovna pro produkci Sonny Johna Mooreho aka Skrillexe typický. Na první poslech je až moc temný a monotónní, ale ve spojení s vizuálem mu určitě přijdete na chuť. Režisér Nabil Elderkin, který stojí taktéž povedeným klipem Kanye West "Mercy", si opravdu dal záležet a pohrál si ve videu s každým detailem i záběrem. Hlavní roli navíc svěřil francouzského herci Saïd Taghmaouivi.

Hlavní představitel, bývalý profesionální rváč, opouští vězení, aby se svojí láskou a nově nabitou svobodou začal nový život. Bohužel bez peněz to nejde, a tak se ještě pro jednou stane součástí Klubu rváčů. Avšak i přes své vítězství se z peněz nebude mít čas radovat. Ba naopak. Jak to celé dopadne, se můžete podívat přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY