Moby vydá v prosinci ambientní album

18.11.2014 10:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký hudebník Moby o sobě dává po čase opět vědět. Krátce před Vánoci vydá nové album, kterým potěší příznivce ambientní hudby.

Bohužel z části nepůjde o úplně nový materiál. Základ desky "Hotel Ambient" bude tvořit obsah bonusového disku, který byl přidán k limitované edici kolekce "Hotel" z roku 2005. Tato dvoudisková edice je již několik let vyprodaná, a tak budou konečně uspokojeni i ti fandové, kteří si ji tehdy nestihli koupit.

"Před pár lety mě na ulici někdo zastavil a ptal se, zda nevím, kde by mohl sehnat 'Hotel Ambient'. Ve své ignoraci jsem se nedokázal přiznat, že opravdu nevím, kde se dá sehnat, a následně jsem si uvědomil, že tuhle desku nemám doma ani já, a to jsem tím, který ji natočil," uvedl hudebník na svém webu a dodal, že nová verze bude k mání digitálně, na CD i na v poslední době stále oblíbenějším vinylu.

Kromě jedenácti známých písni bude obsahovat i několik doposud nevydaných ambientních songů, kterých má Moby doma v šuplíku stovky, a taktéž nějaké extended tracky. Vydání, ohlášené na polovinu prosince, podpoří plešatý multiinstrumentalista trojicí koncertů - bude se jednat o jeho premiérová ambientní vystoupení. Vše se uskuteční v okolí jeho bydliště v Los Angeles.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY