Na nové Darkchildově kompilaci si Ariana s Jessie J střihnou Brandy & Monicu, Sam Smith zase Whitney

14.11.2014 17:39 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Rodney "Darkchild" Jerkins oslaví příští rok dvacet let působení v hudebním průmyslu a při té příležitosti chystá speciální projekt. Půjde o kompilaci plnou jeho největších skladatelských a producentských zářezů. Některé z písní se však dočkají nového a často i překvapivého obsazení.

V rozhovoru pro Hits Daily Double Darkchild prozradil, že pozve Arianu Grande a Jessie J, aby nově přezpívaly legendární hit "The Boy Is Mine", známý v podání dvojice Brandy a Monica. Další položkou projektu má být píseň Whitney Houston "It's Not Right But It's Okay" s vokály Sama Smitha.

"Když jsem se Sama zeptal, jestli chce být součástí projektu a nazpívat tento song, řekl: 'Nikdo jiný nemůže tuhle písničku udělat líp než já!' A měl pravdu," prozradil ke druhé zmíněné spolupráci Jerkins a dodal, že se na výsledek těší. Budete se těšit taky?

Američan Rodney "Darkchild" Jerkins je jedním z nejúspěšnějších hudebních producentů. Za svou kariéru prodal více než sto padesát milionů kopií svých písní a získal čtyři Grammy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY