Selena Gomez ukazuje v "The Heart Wants What It Wants" opravdové emoce

07.11.2014 08:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Předvánoční čas hvězdy využívají nejen k vydávání nových desek, ale i k rekapitulování dosavadní kariéry. Jednou z těch, která se bude již za pár týdnů poohlížet za úspěchy let minulých, bude i americká herečka a zpěvačka Selena Gomez. Její výběrové album dostalo název "For You" a vyjde již 21. listopadu.

Selena na desku, které bude obsahovat patnáct písní, zařadila nejen známé hitovky, ale i pár remixů a samozřejmě i nějakou tu novinku. Tou aktuálně nejdůležitější je pomalejší píseň "The Heart Wants What It Wants". Song si zpěvačka napsala z větší části sama a popisuje v něm zákulisí svého vztahu s Justinem Bieberem a její pocity.

Vcelku melancholický song v sobě nese opravdu hodně emocí a mile překvapí i celkem minimalistickým zvukem. Píseň již má svůj vizuál, jehož první záběry Selena natočila v minulém roce a představuje se v něm bez jakýchkoliv přetvářek. Je smutná, pláče a nezakrývá zklamání i zlomené srdce. Její sázka na upřímnost, jakkoli jí ji někteří nemusí věřit, se tentokrát vyplatila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY