Armin van Buuren zrušil svoji show v Ostravě

29.10.2014 11:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste se v pátek 31. října chystali na vystoupení Armina van Buurena v Ostravě, můžete si ušetřit cestu. Show totiž byla zrušena.

S touto informací překvapivě nepřišel pořadatel, ale přímo tým Armina, který informaci zveřejnil v pondělí 27. října na sociálních sítích a oficiálním webu. Navíc uvedl i důvody tohoto kroku: zmiňuje, že se show Armin Only, která slaví po světě obrovské úspěchy a v Ostravě měla být jedinou zastávkou pro Českou republiku, Slovensko a Polsko, ruší kvůli "selhání a špatnému hospodaření místního promotéra Luboše Virága ze slovenské pořádající agentury Celebration".

Ten se k situaci v den zrušení vůbec nevyjádřil, ba naopak bylo možné v předprodejích ještě dále nakupovat lístky. Den poté Virág napsal na sociální sítě krátkou informaci, ve které zrušení s velkou lítostí taktéž potvrzuje, považuje ho ze strany účinkujících za naprosto nelogické a slibuje ještě tentýž den oficiální stanovisko. Leč do tohoto okamžiku (středa, 10 hodin dopoledne) tak neučinil.

Mezitím se na sociálních sítích vyjadřují stovky zklamaných fanoušků z mnoha zemí, kteří se na show těšili někdy i půl roku, zaplatili si ze sousedních států letenky, jízdenky, mají uhrazené hotely a všichni se dožadují nejen vysvětlení, ale i vrácení peněz za lístky a zaplacení svých zmařených nákladů. Prozatím bez šance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY