K(r)ávoviny: ku*da sem, ku*da tam, nám už je to všecko jedno

04.11.2014 14:26 - David Věžník | foto: facebook interpreta

A co jinak? Třeba to, že muzikanti sdružení kolem Rachel Stevens prodělali řádný oficiální comeback. Nebo to, že našeho Káju můžete potkat klidně v některém z bratislavských autobusů, neb má nyní již konečně dopravu v tomto městě zdarma. Tentokrát jsme se zkrátka skutečně snažili nové vydání K(r)ávovin nijak nezku*vit.

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Ringo Starr, ten muzikant, je nyní tváří jedné obuvnické značky (Skechers, kdyby vás to zajímalo). (Stereogum)

Ta nová písnička od Kendricka Lamara je oficiální hymnou NBA pro sezónu 2014/15, gratulujeme. (Hypetrak)

S Club 7 jsou zpátky. :-( (Popjustice)

Beady Eye to naopak zabalili. (Pitchfork)

Americký president Barack Obama má dvojníka a o tom dvojníkovi někdo natočil dokument a k tomu dokumentu složil hudbu Will Butler, kterého můžete znát z působení v indierockové skupině Arcade "Who Is Arcade Fire?" Fire. (Pitchfork)

Karel "Kdo je Karel Gott?" Gott nyní může v Bratislavě využívat slevu na městskou hromadnou dopravu. No konečně! (Deník, moje noviny)

-

Britský hitmaker (mimo jiné "South Of The Border") Robbie Williams je už dvojnásobný taťka! (Deník)

Osoba samostatně výdělečně činná v oblasti designu hraček pro miminka Shakira finišuje s nejnovější kolekcí. (Popjustice)

Zahraniční verze soudních sporů Heleny Vondráčkové vs. kdokoliv, tedy Dr. Luke vs. Kesha (dříve známá jako Ke$ha, v budoucnu jako Keša), začala psát novou kapitlou - Dr. Luke vs. Keshina (Ke$hina/Kešina) matka. (Stereogum)

Tyler The Creator si vzpomněl, že chtěl vlastně vydat album zčistajasna, jako Beyoncé, ještě před Beyoncé. Já taky. (Hypetrak)

Sia nadýchala do sklínky a dala to na charitu. (musicserver)

Taylor Swift má již vyděláno dostatečné množství financí prodejem své nejnovější řadové nahrávky (musicserver), pročež její tvorbu již nadále nebudete moci streamovati. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: vážení občané, hovoří k vám president republiky!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY