"Krotitelé duchů" oslaví třicetiny vinylem, co voní jako bonbóny

17.10.2014 12:15 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Je to skoro až k neuvěření, ale filmová duchařská komedie Ivana Reitmana "Ghostbusters" ("Krotitelé duchů") letos slaví třicet let od svého uvedení do kin. Vydavatelství Legacy Recordings se rozhodlo tuto událost oslavit emisí speciálního singlového boxu. Ten v plné (sběratelské) verzi ponese jméno "Ghostbusters Stay Puft Super Deluxe Edition", vyjde 20. října a krom jiného bude vonět po bonbónech marshmallow.

Vizuál krabičky vzdává hold postavě Stay Puft Marshmallow Mana, jež v závěru filmu útočí na New York. Deska samotná bude mít pouze stranu A (strana B bude hladká) a bude obsahovat ústřední píseň Raye Parkera a verzi Run DMC, která zazněla v pokračování snímku z roku 1989 (obě si můžete připomenout níže). Vinyl přitom bude vložen do kapsy, která na dotek i na čich bude připomínat právě marshmallow.

Fanoušci filmu pak v boxu najdou ještě například sadu 3D lentikulárních obrázků, číslovaný certifikát pravosti, fotografickou koláž nebo figurku Marshmallow Mana. Objednávat můžete už nyní na této stránce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY