Hvězdou příštího Super Bowlu se stane Katy Perry

11.10.2014 12:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Pomyslný jackpot v loterii v podobě poločasového vystoupení na Super Bowlu příští rok shrábne Katy Perry. Potvrdil to americký magazín Billboard.

Jméno interpretky hitů jako "Roar" či "Dark Horse" bylo v souvislosti s ostře sledovanou televizní událostí spojováno již několik týdnů, vedle ní se jako o dalších kandidátech mluvilo také o Rihanně či Coldplay. Z komerčního hlediska aktuálně jedna z nejúspěšnějších představitelek popu tak 1. února 2015 desítkám milionů diváků (letos se jich jen v USA sešlo u obrazovek sto jedenáct a půl milionu) předvede své pěvecké dovednosti, které ten samý měsíc ukáže i v Praze, kde se zastaví 23. února v rámci turné "The Prismatic World Tour".

Super Bowl, neboli finále play-off národní ligy v americkém fotbalu, je tradičně každý rok pro Američany nejen sportovním, ale především marketingovým svátkem. Cena třicetisekundové reklamy během přenosu se pohybuje kolem čtyř milionů amerických dolarů a možností zabavit diváky zhruba čtvrthodinovým vystoupením v rámci poločasové přestávky by nepohrdla snad žádná hudební hvězda.

Letos se více než osmdesáti tisícům návštěvníků stadionu v New Jersey představil Bruno Mars, v minulých letech to byly například Madonna nebo Beyoncé. K nejpamátnějším vystoupením patří to z roku 2004, kdy Janet Jackson při duetu s Justinem Timberlakem odhalila ňadro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY