Jelen a Jana Kirschner natočili společnou píseň. Kapela se pochlubila fanouškům

07.10.2014 09:58 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Folk-popoví Jelen mají po úspěchu singlu "Magdaléna" z debutové alba "Světlo ve tmě" a oznámení společného akustického turné s formací Divokej Bill další důvod k radosti. Sešli se totiž ve studu s jednou z nejuznávanějších slovenských zpěvaček Janou Kirschner, se kterou natočili společnou skladbu.

"Přátelé, jak už možná někteří z vás tuší, stala se nám bombastická věc.. Ve studiu jsme se potkali s jednou z nejlepších česko-slovenských zpěvaček minulosti, současnosti a dovolíme si tvrdit, že i budoucnosti: Janou Kirschner. Ještě bombastičtější je ovšem fakt, že jsme natočili společnou píseň!" podělili se pánové o tuto zprávu s fanoušky na Facebooku.

Jelen vedení frontmanem Jindrou Polákem vydali své první album "Světlo ve tmě" letos v květnu a sklidili převážně pozitivní ohlasy. Skupina se ve své tvorbě vrací až ke kořenům hudby a sází na zvuk tradičních nástrojů. Jejich nová pěvecká spolupracovnice se sice v poslední době uvelebila spíše v oblasti alternativy, ale podobně jako letošní debutanti se i ona na své zatím poslední desce "Moruša biela" vydala oslavovat tradiční lidovou tvorbu. Pokračování má pod názvem "Moruša čierna" vyjít koncem října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY