vzkazuje Brody Dalle dvojici J.Lo a Iggy Azalea - musicserver.cz">

"Ztratily jste hlavu ve svých p*delích," vzkazuje Brody Dalle dvojici J.Lo a Iggy Azalea

26.09.2014 08:55 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Co nejodhalenější těla a spousta sexuálních narážek - trend posledních let v ženských popových videoklipech je jasný. Poslední takového druhu, v němž se Jennifer Lopez a Iggy Azalea zaměřily skutečně jenom na snímání dolních partií a sem tam vzájemné osahávání, byl ale už vážně přes čáru. Tedy aspoň podle bývalé členky The Distillers a nynější sólové umělkyně Brody Dalle.

Dění v současném showbyznysu jinak moc nekomentující rockerka vyjádřila své rozhořčení prostřednictvím série tweetů. V nich bez servítek uvedla: "Mám dojem, že J.Lo a Iggy Azalea ztratily hlavu ve svých velkých p*delích. Pokouším se pochopit, jaká je podstata jejich příšerného videa, ale žádnou nenacházím. Song je s*ačka, která byla jen tak mimochodem napsána chlápkem, jenž mlátí ženy." Poslední poznámka patřila skutečnosti, že na nahráváni se podílel také Chris Brown, známý svým násilnickým chováním.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Namísto dvou hlavních aktérek se však ozvali někteří fanoušci a Dale obvinili z rozsévání nenávisti k ženám, které si užívají svého těla a sexuality. Punkrockovou muzikantku to nijak nevyvedlo z míry a o celém problému se ještě dlouze rozepsala na svém Facebooku. Tam mimo jiné uvedla:

"Slovo 'děvka' jsem ani jednou nepoužila. Pokud žena střídá partnery, je to její věc. Stejně tak mi je fuk, co dělá se svým tělem ve svém soukromém životě. Ženy mají stejně jako muži právo spát s kým chtějí, aniž by za to musely být nazývány děvkami. Můj problém se skladbou je odporující si vzkaz, který mladým dívkám a chlapcům zasílá. Jak mohou slova 'dej mu, co chce' a roztažení nohou povzbuzovat ženy?! Především je pak urážející, když uvážíte, že jedním z autorů je Chris Brown. (...) Popové hvězdy využívají svá těla jako jedinou měnu, která je může udržet na vrcholu. Stala se z toho jenom soutěž, kdo bude mít víc zhlédnutí na YouTube. Není to ani o kvalitě, ani o vzkazech, které svými songy posílají."

Souhlasíte s Brody Dalle?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY