Folková Pink je i podruhé nádherná: "Break The Cycle" sází na atmosféru a čistotu

23.09.2014 12:47 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Folkový projekt You+Me zpěvačky Pink a písničkáře Dallase Greena představuje nedlouho po první písničce druhou upoutávku na svou debutovou desku, jež vyjde pod názvem "Rose Ave" (nebo chcete-li "rose ave.") v polovině října. Novinka "Break The Cycle" má podobně jako první ochutnávka spíše plouživé tempo, zůstala zachována i poutavá atmosféra a také magická harmonie obou hlasů, které dohromady zní, jako by se pro sebe narodily. A to i přesto, že prim tentokrát hraje hlavně ženská polovina dvojice.

Nádherná píseň, při jejímž skládání prý Alecia Moore myslela na svou matku, nabádá k zahojení dlouholetých ran a prolomení bolavých cyklů. Je poměrně jednoduchá a disponuje chytlavým refrénem, přesto se nijak nepodřizuje trendům a vytváří si svůj vlastní hudební minisvět, ve kterém působí neuvěřitelně křehce a čistě. To podtrhuje i absolutně minimalistické video, které spoléhá pouze na atmosféru schovanou v zažloutlém obrazu. Dvě uhrančivé skladby z desetipoložkového tracklistu tedy už známe, doufejme, že vysoce nastavenou laťku si udrží i celý počin, v USA vycházející 14. října.

Na "Rose Ave" posluchači najdou následující položky: Capsized, From A Closet In Norway (Oslo Blue), Gently, Love Gone Wrong, You And Me, Unbeliever, Second Guess, Break The Cycle, Open Door, No Ordinary Love.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY