Debutové album norského dua Nico & Vinz vyjde již za pár dní

29.09.2014 14:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Přestože norské duo Nico & Vinz funguje již pět let (do minulého roku ještě pod názvem Envy), velký průlom přišel až letos na jaře díky singlu "Am I Wrong". Po několikaměsíčních přípravách se již za pár dní dočkáme i celého alba.

Prodej zmiňovaného hitu překonal hranici tří milionů kusů a dvojice, kterou tvoří zpěváci a skladatelé Nico Sereba a Vincent Dery, za něj získalo patnáct platinových a pět zlatých desek. Oba pánové se okamžitě vrhli do práce na nové desce, kterou konečně nabídnou 6. října. Jejich druhá kolekce, jež následuje dva a půl roku po debutu "The Magic Soup And The Bittersweet Faces", dostala název "Black Star Elephant" a bude čítat jednadvacet položek.

K mání bude samozřejmě digitálně, na CD i vinylu. Pokud byste od obou norských hvězd chtěli i podpis, můžete si koupit speciální balíček třeba zde. Album v současné době prezentuje novinka "In Your Arms", jejíž video přikládáme. Zároveň nabízíme ke zhlédnutí i krátký dokument, v němž můžete vidět, jak se klukům v posledních měsících změnil život.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY