Alicia Keys bude hostem nové desky Madonny. Společně bojují za lepší svět

11.09.2014 19:48 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Madonna pokračuje v odhalování střípků svého nadcházejícího třináctého řadového alba. Poté, co vyšlo najevo, že ve studiu s ní byli například Avicii, Diplo nebo Natalia Kills, nyní prozradila, že hostem očekávané nahrávky bude i Alicia Keys. Šestapadesátiletá hudebnice to oznámila na Instagramu spolu s fotografií, kterou se zapojila do kampaně "We Are Here" zmíněné pěvecké kolegyně.

Ta představila stejnojmennou písničku v pondělí 8. září a spolu s ní zveřejnila i obsáhlý osobní vzkaz, v němž se svěřila, že touží přivést své druhé dítě, které porodí v prosinci, do lepšího světa. Následně své fanoušky vyzvala, aby zveřejňovali fotografie s cedulkou, kde bude napsána odpověď na jednoduchou otázku: "Proč jste tady"? Sama přišla se zprávou "Jsem tu pro tebe" a vyznala lásku svému manželovi, rapperovi Swizzu Beatzovi.

Madonna
© instagram.com/madonna
Hashtag #wearehere se začal rychle šířit a do projektu se zapojila i řada známých osobností, mezi nimiž figuruje také Madonna. Její důvod bytí, ke kterému přidala popisek "Alicia zabíjí v mé nové nahrávce... #livingforlove", si můžete prostudovat vlevo.

Připojil se i Pharrell Williams, který se vyznal, že "je tady, aby s pokorou sloužil lidstvu", nebo moderátor Jimmy Fallon, v jehož talk show Keys poprvé živě zapěla desítkou oceněnou novinku. Fotografie Alicia postupně doplňuje na svém Facebooku.

"Není to o mně. Je to o vás. Pojďme společně vytvořit koalici všech lidí, kteří chtějí na světě něco změnit," burcuje patnácti Grammy ověnčená, třiatřicetiletá diva. Ta je svými bohulibými aktivitami známá již dlouho: angažuje se zejména v boji proti AIDS a sama navštívila několik afrických zemí sužovaných touto nemocí. Její jméno je rovněž spojeno s nadací "Keep a Child Alive".

Píseň "We Are Here" se nejspíš objeví na její šesté studiovce, která je již téměř hotová. Dle vyjádření pro média by se mělo jednat o nejlepší hudbu, jakou kdy natočila. Video je oficiálně zatím exkluzivně k přehrání pouze na jejím Facebooku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY