Tu písničku za 0 Kč od One Direction si stihlo stáhnout docela dost lidí

11.09.2014 17:09 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Je tomu jen několik málo hodin, co známí parfuméři a taky zpěváci a hudebníci na částečný úvazek One Direction ukončili čtyřiadvacetihodinový úsek, během kterého mohli jejich nejvěrnější fanynky a fanoušci zdarma stahovat písničku pokřtěnou jako "Fireproof", a už jsou k dispozici oficiální statistiky.

Pakliže pro vás tyto údaje nejsou nudné, ale cenné, pak nemusíte klesat na mysli a vězte, že hitovku si během zmíněného jednoho dne stáhlo celkem 1,1 milionu posluchaček a posluchačů popové muziky. Dle našich kamarádů z vydavatelství Columbia, kteří čísla poskytli médiím, jde o velkou sumu, jelikož většinou se singly poskytnuté jako free download třeba na iTunes stáhnou "jen" tak třistatisíckrát.

Se svým vyhodnocením následně přispěchala i sociální síť Twitter, která se nechala slyšet, že o první vlaštovce z chystané listopadové desky "Four" se dne 8. září na internetech objevilo celkem 1,7 milionu tvítů, což je úctyhodné, ale ne až tak moc, když si vezmeme, že Harry sám má 20 milionů followerů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY