tvrdí Alicia Keys o novém albu - musicserver.cz">

"Je to nejlepší hudba mé kariéry," tvrdí Alicia Keys o novém albu

05.09.2014 17:52 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Podobně jako většina muzikantů před každým novým počinem slibuje také Alicia Keys "nejlepší album své kariéry". Její šestá řadovka už je z velké části hotová, termín vydání však zatím zůstává nejasný, protože zpěvačka na konci roku přivede na svět svého druhého potomka. "Jestli vyjde má nová deska v prosinci? Vím jen, že v prosinci rodím," mlží hudebnice.

Ještě na začátku prázdnin se mluvilo o tom, že nahrávka bude na trh uvedena začátkem příštího roku, po oznámení zpěvaččina těhotenství se však někteří domnívají, že by s novým materiálem mohla Keys vyjít ven ještě před porodem. "Je to nejlepší hudba, jakou jsem zatím v životě vytvořila. Je vážně vzrušující mít takovou možnost růstu, takovou příležitost," slibuje pop-soulová diva, která už dříve uvedla, že více než kdy dříve bude tentokrát klást důraz na texty.

Její dosud poslední řadovka "Girl On Fire" vyšla v roce 2012 a debutovala na prvním místě americké albové hitparády, což se newyorské rodačce povedlo už počtvrté. Jedinou nahrávkou z její dílny, která vrchol žebříčku minula, byla "The Element Of Freedom" z roku 2009. Ve své sbírce má třiatřicetiletá interpretka, skladatelka a klavíristka také patnáct Grammy. Tu nejčerstvější získala letos v lednu za zmíněnou pátou studiovku "Girl On Fire", jež byla vyhlášena nejlepším r'n'b albem roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY