Očekávaná debutová deska "Queen Of The Clouds" zpěvačky Tove Lo vyjde již za měsíc

27.08.2014 08:16 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Kde se vzala, tu se vzala - Tove Lo. Švédská zpěvačka, jejíž umělecké jméno pořádně láme hlavu (tuzemským) moderátorům rádií, se nejdříve zabývala skládáním písní pro Icona Pop, Girls Aloud či Cher Lloyd, když si najednou řekla, že by si taky ráda sama pro sebe něco napsala. Prvotní počiny "Love Ballad" a "Out Of Mind" to nikam nedotáhly, ten pravý boom přišel až se singlem "Habits (Stay High)", jenž paradoxně neproslavila sama zpěvačka, nýbrž kalifornské duo Hippie Sabotage díky remixové verzi.

Aktuálně "Habits (Stay High)" statečně bojuje v první třicítce amerického Billboardu, kde den co den zaznamenává posun kupředu. Severská interpretka však má v rukávu již další singl - vzrušující "Not On Drugs", k němuž byl v druhé polovině srpna představen i videoklip, jenž máte možnost zhlédnout níže.

Oba dva zmíněné tracky se budou nacházet na debutové desce s výstižným názvem "Queen Of The Clouds", které se fanoušci za oceánem dočkají již 30. září. Ještě před jejím samotným vydáním Tove Ebba Elsa Nilsson, jak zní občanské jméno vycházející hvězdy, vyrazí na propagační turné po Státech čítající deset zastávek. Nahrávka bude obsahovat celkem dvanáct písní a kromě úchvatného přebalu se pyšní také zajímavým tracklistem, jenž je rozdělen do tří částí následovně:

The Sex: My Gun, Like Em Young, Talking Body, Timebomb

The Love: Moments, The Way That I Am, Got Love, Not On Drugs

The Pain: Thousand Miles, Habits (Stay High), This Time Around, Run On Love (QOTC Edit)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY