Anna K. a Gary Stringer z Reef v anglické písničce "Hold A Little Place" přenášejí pohodu

14.08.2014 15:35 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

I po více než dvaceti letech na tuzemské scéně se Anna K. snaží fanoušky překvapovat. Loni vyrazila na své první akustické turné, které vyvrcholilo letos na jaře vydáním živáku "Poprvé akusticky". Nyní se svými britskými kamarády StringerBessant, kteří byli hosty unplugged vystoupení v pražské Hybernii, představuje i anglicky zpívaný duet "Hold A Little Place".

Gary Stringer, hlas formace Reef, v příjemně houpavé novince opět ukazuje svou jedinečnou barvu hlasu, angličtina ale není bariérou ani pro několikanásobnou držitelku cen Anděl. Ta možná v cizím jazyce nezní tak jistě jako v mateřském, spojení s britským zpěvákem však přináší závan pozitivní energie, kterou umocňuje i hravý zvuk foukací harmoniky, jíž (spolu s basou) nahrál druhý ze zmíněného dua - Jack Bessant. Písnička napsaná Tomášem Varteckým a otextovaná Bradem Strattonem zní něžně, rozverně a uvolněně.

Doprovodný klip nabízí zcela jednoduchý koncept plný záběrů ze studia či ze společných toulek Prahou, objeví se i nějaké obrázky z koncertů. Sálá z něj ale pohoda a radost, se kterou byla písnička zřejmě natáčena. V kariéře ostřílené poprockerky se jedná o další příjemné zpestření a snad i náznak toho, že těžké životní období, které ji v nedávné době provázelo, je za ní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY