Gorgon City přišli s tracklistem debutu "Sirens". Těšte se na Katy B či Jennifer Hudson

13.08.2014 15:05 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Hudební svět opět zasáhla okurková sezona, a tak se místo záplavy nových alb a singlů dočkáváme pouze malých teaserů na očekávaný podzimní albový boom. Na něj se ostatně připravuje i elektronické duo Gorgon City, které svůj debut "Sirens" vypustí 6. října. Britští producenti nedávno odhalili nejen přebal, na němž je zobrazena busta Medusy s hady místo vlasů dle řecké mytologie, ale i finální tracklist.

Deska bude nakonec obsahovat celkem třináct skladeb, včetně hitů "Ready For Your Love" a "Here For You" i aktuálního singlu "Unmissable". Do konečné verze se dostala i skladba "Real" se zpěvačkou Yasmin, kterou pánové vydali v první polovině minulého roku. Naopak singl "Intentions" s vyhledávanými Clean Bandit to na album nedotáhl. K největším lákadlům ovšem budou bezesporu patřit tracky "Lover Like You" s hostující Katy B či "Go All Night", kde uslyšíme Jennifer Hudson. Fajnšmekři si mohou obstarat také deluxe edici, jež navíc nabídne další čtyři položky.

Finální seznam skladeb vypadá následovně: Coming Home (feat. Maverick Sabre), Ready For Your Love (feat. MNEK), Lover Like You (feat. Katy B), Here For You (feat. Laura Welsh), FTPA (feat. Erik Hassle), Go All Night (feat. Jennifer Hudson), Unmissable (feat. Zak Abel), Real (feat. Yasmin), Imagination (feat. Katy Menditta), 6AM (feat. Tish Hyman), Elevate (feat. Anne-Marie), Take It All (feat. The Six), Hard On Me (feat. Maverick Sabre). Verze deluxe bude obohacena o: Try Me Out (feat. Anne-Marie), No More (feat. LIV), Here For You (VEVO Stripped Session) a Doing It Wrong (feat. LIV).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY