K(r)ávoviny: Otřesné! Čůrající Miley Cyrus!

12.08.2014 13:08 - David Věžník | foto: Terry Richardson

Dneska můžete u četby zůstat klidně stát (výjimečně). Čůrající (kakající?) Miley totiž asi nikoho nerozhodí. Její punková deska ale už asi ano. Možná vás překvapí, že paní Cherilyn Sarkisian kdysi nesnášela jeden ze svých největších hitů vůbec a že Honey Bey dostane zas nějakou cenu.

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Katheryn Katy Elizabeth Hudson Perry vzala to nejlepší z klipů kolegyň Iggy Azalea, Lady Gaga, Miley Cyrus, Beyoncé, Brooke Candy a dalších (MTV) a nechala z toho udělat klip vlastní. (musicserver).

Další pohyblivé obrázky si pro své odpůrce a fanoušky nachystali taky Ed Sheeran (musicserver) a Ewa Farna. (musicserver).

Originální Cher původně nesnášela písničku "If I Could Turn Back Time", a to přesně do doby, než ji Diane Warren podržením nohy utvrdila, že to bude hit. A to je zajímavé. (Popjustice)

Pár demoverzí písniček, které se nakonec nedostaly do finálního tracklistu legendárního alba "Erotica" Madonny, se nakonec dostalo na internety. (Popjustice)

Ivan Král vydá po dvanácti letech nové album, což je přesně ten typ informace, jejíž význam nedokáže docenit nikdo, komu je míň než dvanáct. (musicserver)

Nějaké nové piosenky do sna pro nás nachystali naši a vaši kamarádi Slipknot (musicserver) a Limp Bizkit (musicserver). A Nick Jonas (musicserver). A ještě Nicki Minaj (musicserver).

Richie Sambora se možná někdy do Bon Jovi vrátí, ale to bude muset Jon bejt sakra hodnej chlapeček. (musicserver)

Zkrátka žádný voloviny!

-

Expopová umělkyně Miley Cyrus chystá asi punkovou desku (musicserver) a v rámci propagace svého punkerství se nechala vyfotit, jak čůrá. Nebo kaká. Nebo dřepí. (Šíp)

Gerard Way, exMy Chemical Romance, vydá v září sólový debut, kdyby vás to zajímalo. (musicserver)

Natálie Natálka Kocábová, známá rovněž jako Natalie Kocab, chystá album inspirované tvorbou Nicka Cavea, což bude určitě něco náročně popového. (musicserver)

Ritě Oraové se nějakým zázračným způsobem podařilo dostat na chystanou desku Jay-Zho (Popjustice) a I Am Willa will.i.ama. (Popjustice).

Toho I Am Willa will.i.ama, kterému se nějakým zázračným způsobem podařilo dát dohromady s Lexus. (Popjustice).

Naděje hanspaulského indie rocku Tata Bojs zveřejnila úryvek textu zbrusu nové skladby "Antikvariát" AKA "Antivariát". Musíš vidět! (musicserver)

A co nového u Knowlesů? Beyoncé dostane cenu Michaela Jacksona, heč. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: jen tak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY