Ze smetiště až k luxusu. Ed Sheeran motivuje v zábavně roztančeném klipu "Don't"

05.08.2014 09:17 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Písnička "Don't" z červnové druhé studiovky "X" Eda Sheerana se sice zabývá zradou a nevěrou, přičemž mají být její slova údajně adresována Ellie Goulding, ve videoklipu se však písničkář dramatům obloukem vyhnul. Ostatně samotná skladba i přes smutný příběh zní docela vesele a hravě, a tak se ve videu především tančí.

Hlavní hrdina se jednoho dne probudí polonahý na smetišti v nepříliš bohaté čtvrti, aby se postupně podivnými pohybovými kreacemi vypracoval až do luxusního sídla, kde si poskakuje v padnoucím obleku. Jedná se tedy vlastně o motivační snímek, jenž ukazuje, že cesta nahoru je zkrátka dřina. Samotná myšlenka sice rozhodně nevoní novotou, zábavné zpracování se ale mimořádně povedlo. Elektrizující tanečky s několika úsměvnými momenty nedovolují divákovi během pěti minut odtrhnout oči. Na okamžik se ve vizuálu mihne i sám zpěvák, který vše zpovzdálí sleduje.

Jen škoda že příslušná skladba patří spíše k tomu méně zajímavému na povedené desce "X" a působí trochu jako chudší sourozenec rozjuchaného hitu "Sing".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY