Katy Perry vybrala jako další singl "This Is How We Do". Podívejte se na lyric video

24.07.2014 18:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V pořadí pátým singlem z loňského alba "Prism" Katy Perry byla vybrána píseň "This Is How We Do". Ta již byla poslána do rádií a nyní je na zpěvaččině VEVO účtu dostupné i lyric video, které si můžete přehrát pod článkem.

Mezi autory skladby, která se nese ve svižném tanečně popovém tempu, nechybí ani samotná interpretka, dále se na jejím vzniku podíleli osvědčení švédští producenti Max Martin a Klas Ählund. Doprovodný videoklip je již natočený a svou premiéru by si měl odbýt ještě tento měsíc.

"This Is How We Do" se pokusí navázat na celosvětový úspěch megahitů "Roar" a "Dark Horse", které z příslušného alba vzešly. Další dvě singlové zdravice, "Unconditionally" a "Birthday", však zůstaly za očekáváním a v hitparádách se na přední příčky neprobojovaly.

Pokud patříte mezi příznivce kalifornské popové hvězdy, jistě pro vás nebude novinkou, že zakladatelka labelu Metamorphosis Music přijede v rámci svého "The Prismatic World Tour" koncertovat i do Česka. V rámci šňůry, jež byla zahájena 7. května v irském Belfastu, se 23. února 2015 představí v pražské O2 areně, o čtyři dny později ji uvidí také fanoušci v Bratislavě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY