Miley Cyrus, Moby a Wayne z The Flaming Lips natočili fakt divnej film

16.07.2014 10:11 - David Věžník | foto: Terry Richardson

Pokud nemáte rádi pohled na nejrůznější želatinové hmoty a rozličné tekutiny, tenhle biják nebude pro vás. Stejně jako pokud vám nic neříkají slova psychedelie, surrealismus nebo bizarní. Tohle totiž asi úplně nejvěrohodněji popisuje situaci, ke které došlo, když se jednoho krásného dne potkali nadějní muzikanti Moby a Wayne Coyne z The Flaming Lips s ještě nadějnější muzikantkou Miley Cyrus a řekli si, že by bylo fajn, kdyby spolu natočili film.

V prudce uměleckém snímku jde o to, že nejznámějšímu plešatému veganovi na světě chybí mozek, který má, na rozdíl od něj, Miley (sic!). Pan Coyne popisuje děj jako honbu za mozkem Johna F. Kennedyho, kterýžto obsahuje formuli na drogu známou světu jako LSD.

"[Moby] proto vyšle blonďatou dívku typu nympho Manson, aby pro něj od 'Cyrusové' mozek ukradla," vysvětluje frontman psychedelicko-rockové kapely hlavní zápletku a dodává: "Ta mozek ukradne, zatímco 'Cyrusová' vyspává drogové koma. A ta, jak se probudí, je samozřejmě mega nasraná a vyšle na zlodějku Santu se spáleným ksichtem a lesbickou/ého Bigfoot/a."

... A vůbec, podívejte se sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY