Solarstone vydal třetí díl své "Electronic Architecture"

10.07.2014 08:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jednočlenný britský tranceový projekt Solarstone právě vydal ve vší tichosti svoji novinku. Jde o třetí pokračování jeho úspěšné série “Electronic Architecture“.

Ta si získala velké uznání již krátce po vydání prvního dílu v roce 2009, a to nejen ze strany fanoušků klasického trance, ale i odborné hudební kritiky. Druhým dílem se Solarstone sice odklonil k ambientu, ale fanoušky taktéž nezklamal. Následně byl projekt EA = ElectronIc Architecture dán na tři roky k ledu.

Richard Mowatt aka Solarstone se věnoval propagaci poslední autorské desky "Pure", vydal dvě úspěšné kompilace "Pure Trance", avšak stále věděl, že se k EA opět vrátí. Stalo se tak až nyní, a na trhu se proto 7. července objevil trojdiskový komplet, který čítá celkem jednačtyřicet položek.

"Electronic Architecture3" je tak rozdělen na tři sety a přináší mnoho exkluzivních tracků, remixů a předělávek. Kromě toho, že Solarstone přispěl pěti svými kousky, mezi kterými je i aktuální singl "Slowmotion III", dočkáme se i novinek od Orkidei, The Thrillseekers, Eco nebo Danny Stubbse.

Digitálně je album k mání na iTunes, fanoušci fyzických nosičů si album mohou objednat zde a doufat, že jim domů přijde jeden od Richarda vlastnoručně podepsaných kousků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY