Jazzová Lady Gaga je na spadnutí: album s Tonym Bennettem vyjde na podzim

01.07.2014 17:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O společném albu popové modly Lady Gaga a jazzové legendy Tonyho Bennetta se mluví již dlouho, letos na podzim by se však nahrávka "Cheek To Cheek" měla konečně objevit na trhu. Oba interpreti v poslední době absolvovali několik propagačních aktivit a vydání desky je naplánováno už na září.

Jazzová kolekce vznikala téměř dva roky, nahrávala se v New Yorku a podle slov Bennetta bude obsahovat jak předělávky známých jazzových skladeb, tak nové autorské písně. Mezi ně patří i skladba "Paradise", kterou napsala sama Gaga.

Brzy osmaosmdesátiletý zpěvák se nechal slyšet, že právě síla zpěvaččina hlasu možná nejednoho posluchače překvapí. "Nechápu, proč se věnuje moderní hudbě. Když zpívá klasické skladby, z jejího hlasu jde spousta emocí," složil poklonu své o šedesát let mladší kolegyni.

Nápad na společné album obou hvězdných jmen se začal rodit již v roce 2011, kdy kontroverzní interpretka hostovala na Bennettově desce "Duets II". Song "The Lady Is A Tramp" si i s doprovodným videoklipem můžete připomenout hned pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY