Grimes je zpět. Novinka "Go" je nejpopovější skladbou její kariéry, ale ostudu zpěvačce nedělá

28.06.2014 09:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Claire Boucher aka Grimes nevydala novou hudbu už skoro dva roky. Přitom její poslední deska "Visions" byla velkým úspěchem na všech frontách. Nedočkavá hudebnice, která už má téměř dokončenou další nahrávku, si přála konečně prolomit hudební sucho, a vypustila proto na internet novinku "Go". V ní je jako featuring připsán její spolupracovník Blood Diamonds.

Fanoušci budou možná překvapeni, jak sladce "Go" zní. Není se příliš čemu divit - skladba byla původně vytvořená pro Rihannu, která ji však nakonec odmítla. V její tvorbě by si jednoznačně místo našla, ale přece jen je o dost alternativnější než všechny její velké hity i ostatní albové tracky.

U Grimes nikoho nepřekvapí produkce nejvyšší úrovně, neoposlouchané beaty i snové vokály, nezvyklá je ale přístupnost jejího soundu, který už není tak minimalistický jako na zmiňované předchozí studiovce. Letní singl by tak mohl být vstupní branou i pro další posluchače, kterým předešlá zpěvaččina tvorba připadala až příliš tripová. Osm z deseti. Milá odměna na závěr: "Go" si můžete zdarma stáhnout z přiloženého SoundCloud embedu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY