Robin Schulz v novince "Prayer In C" diktuje zvuk letošního léta

04.06.2014 12:32 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Pokud ještě nemáte rozhodnuto o tom, kterou skladbu ohashtagujete jako #summeranthem2014, vězte, že takoví Němci mají jasno. Jejich miláček Robin Schulz se se vší vervou pustil do těžko uchopitelné skladby "Prayer In C" francouzského pop-folkového dua Lilly Wood & The Prick a rázem z intimní a nenápadné písně (pro zajímavost přikládáme i odkaz na originální verzi) vzešlo opravdu něco, co by se dalo považovat za potenciální hit nadcházející letní sezóny. K úspěchu přitom stačí vcelku málo - Schulz totiž ve skrze vsází na jednoduché linky, díky nimž se vám melodie takticky a nenásilným způsobem vryje pod kůži.

Doprovodný vizuál ne třeba snad ani komentovat. Parta lidí, z níž sálá chuť se bavit a užívat života plnými doušky, brouzdá německými ulicemi a hledá smysl života. Tak trochu San Francisco, tak trochu klišé, ale komu na tom záleží, když se na to jak dobře kouká, tak výborně poslouchá. Po loňské zběsilé a předimenzované Garrixovské mánii by se letošní léto mohlo nést na o poznání příjemnější a snesitelnější vlně.

Track "Prayer In C" se u našich západních sousedů těší velké oblibě, a to dokonce natolik, že se mladý DJ rozhodl přesunout jeho vydání na dřívější termín. Singl si tak budete v digitálně podobě moci obstarat již od 6. června. Sedmadvacetiletý Schulz má tedy solidně našlápnuto dobýt evropský trh. A to dokonce opětovně - již v letošním roce se mu to podařilo s jeho verzí písně "Waves" nizozemského hiphopera Mr Probze, která se umístila na vrcholu (nejen) britského singlového žebříčku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY