Katy Perry míří do Prahy, O2 areně zapěje příští rok v únoru

02.06.2014 11:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Invaze popových superhvězd na česká koncertní pódia pokračuje. Kromě velkými jmény zaplněného letošního kalendáře už se mohou posluchači začít pomalu těšit i na příští rok - poprvé se totiž tuzemským fanouškům představí Katy Perry, nejúspěšnější interpretka posledních let.

Zpěvačka, která od roku 2008 vyslala do amerického singlového žebříčku úctyhodných devět hitů number one, přijede 23. února propagovat svou aktuální desku "Prism", která vyšla loni v říjnu a dosud se jí celosvětově prodalo kolem tří milionů kopií. Pocházejí z ní i megahity "Roar" a "Dark Horse". Koncert se, jak se u popové hvězdy velikosti Perry sluší, uskuteční v O2 areně.

Devětadvacetiletá rodačka ze Santa Barbary zažila dosud nejúspěšnější období své kariéry s předchozí řadovkou "Teenage Dream" z roku 2010. Z té se jí podařilo dostat ne vrchol zámořské singlové hitparády hned pět singlů, čímž vyrovnala letitý rekord Michaela Jacksona v počtu vítězných hitů z jedné nahrávky.

Oficiální předprodej bude podle Petra Nováka z pořádající agentury Live Nation zahájen 4. června 2014 v deset hodin dopoledne. Cena vstupenek se bude pohybovat od 1 290 do 2 350 korun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY