V porotě amerického Hlasu usednou Gwen Stefani a Pharrell Williams

04.05.2014 09:04 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Spekulovalo se o tom už nějakou dobu, teprve před pár dny se to ale všechno provalilo oficiálně - v nové řadě americké verze pěvecké soutěže The Voice neboli Hlas usedne místo těhotné Christiny Aguilery do porotcovského křesla hudebnice, zpěvačka, návrhářka, herečka a zpěvačka No Doubt Gwen Stefani. Vedle ní (taky nově, místo netěhotného, ale zato odejitého Cee Lo Greena) se posadí kloboučník Pharrell Williams. Tyhle dva pak doplní staří známí Adam Levine a Blake Shelton.

Podle moderátora pořadu Carsona Dalyho jsou všichni z produkčního týmu nadšení z toho, že neustále se rozrůstající rodinu Hlasu doplní zrovna tito dva, protože jsou to oba neuvěřitelní lidé a šíleně talentovaní. "Jsme nadšení, že ti dva doplní naši neustále se rozrůstající rodinu Hlasu. Jsou to oba neuvěřitelní lidé, šíleně talentovaní," řekl doslova.

Sedmá řada The Voice se má vysílat letos na podzim. U nás mezitím běží druhá řada Hlasu Česko Slovenska. V porotcovské rodině usedli Pepa Vojtek coby ekvivalent Sheltona, Michal David coby ekvivalent Levina, Dara Rolins a Marta Jandová za Aquileru a Mike Spirit coby Williams.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY