Pozor! Název nového alba Mariah Carey je k neuvěření

03.05.2014 10:34 - David Věžník | foto: facebook interpreta

"Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse". Takhle, opravdu, beze srandy, zní kompletní název právě dokončované čtrnácté studiové desky váž(e)né pětioktávové americké zpěvačky Mariah Carey. Už je taky jasné, že kolekce nabídne celkem osmnáct písniček, a už se taky ví všechna jejich jména i celkové pořadí.

Název je inspirován prvním a jediným autoportrétem popové divy, který nadějná umělkyně stvořila, když jí bylo tři a půl, a který zároveň tvoří zadní stranu "cover artu". To všemu dává samozřejmě úplně nový rozměr. Svým fanouškům a všem, které to prostě jen zajímá, to elusive chanteuse osvětluje ve videu, které můžete zhlédnout pod textem.

O nahrávce se spekulovalo v souvislosti s informací, že někdo (Abba? Adele? Tom Petty?) letos zopakuje takzvaný beyoncégeddon, tedy vydání alba zčistajasna, bez předchozí marketingové tlačenky. Něco málo naznačila samotná paní Careyová, zprávy ale později zástupci vydavatelství Def Jam popřeli. Než jsme o tom stihli informovat, je to všechno venku.

Album "Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse"(!!!) vyjde tedy 26. května a přinese tyto skladby: Cry., Faded, Dedicated (feat. Nas), #Beautiful, Thirsty, Make It Look Good, You’re Mine, You Don’t Know What to Do (feat. Wale), Supernatural, Meteorite, Camouflage, Money ($ * / ...) (feat. Fabolous), One More Try, Heavenly (No Ways Tired/Can’t Give Up Now), It’s A Wrap (feat. Mary J. Blige), Betcha Gon Know (feat. R. Kelly), The Art Of Letting Go, Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY