K(r)ávoviny: Kterak Rihanna (ne)ukázala bradavky

26.04.2014 16:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž, barbadoská Popelka zveřejnila další z pseudorajcovních fotek. V současnosti zjišťujeme, co si o tom myslí kolega svůdná / kráska / sexy Koc. To třeba taková Beyoncé nezveřejnila žádné hambaté obrázky a stejně dnešní vydání takzvaných novin ke kávě ovládla. Proč? Čtěte, dozvíte se.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Disco objev roku 2013 Giorgio Moroder zremixoval nové Coldplay a výsledek předčil vaše i naše očekávání. (musicserver)

Máte-li tak tři sekundy času, poslechněte si, s čím se s vámi chce podělit australská chanteuse Kylie Minogue. (musicserver)

Pro všechny naše čtenáře v Dubaji máme smutnou zprávu: pokud jste se těšili na koncert Sámera Issy, tak se těšit přestaňte - byla to bouda. :-( (Šíp)

V Brně, druhém největším městě naší republiky, se otvíral nějaký bar nebo klub nebo tak něco (So? No?) a my z toho máme nějaké fotky. (musicserver)

Imogen Heap je rozjetá mašina, berte to, prosím, na vědomí. (musicserver)

Tady se můžete třeba podívat, jak zpívá do soli.

A tady se zase můžete kouknout na další fotku Rihanniných ňader se zakrytými bradavkami, jsou-li takové aktivity vaší oblíbenou kratochvílí. (Šíp)

Beyoncé natáčela další "tajný" projekt. Prý je to reklama na auto. (That Grape Juice)

A mezitím si s manžou Jayem koupila domek v Londýně, tak se stavte na návštěvu, budete-li mít cestu. (The Debrief)

Taky vybrala z "Beyoncé" další singl, song "Pretty Hurts", ale ten už je mezitím i venku a vy si o něm už v tuhle chvíli můžete počíst na jiném místě tohoto serveru, protože zveřejněno bylo i příslušné video, takže tohle berte jen jako takový důkaz místo slipů. (Twitter) (musicserver)

Mimochodem, "Pretty Hurts" měla původně zpívat Katy Perry a potom Rihanna, což je docela zajímavé, ne? A to je k Beyoncé i RiRi dnes asi vše. (musicserver)

Example pro nás má další nudný song. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože před pár dny vzniklo nové DJské duo - DJ Duke & Duchess -, což je dost špatná zpráva pro DJe Trávu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY