Voxel vydá v květnu debutové "All Boom", pokřtí ho v Akropoli

17.04.2014 09:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Bezmála dva a půl roku od vydání prvního singlu "V síti" museli příznivci Voxela čekat na debutovou desku. Nyní je již zpěvákova prvotina konečně hotová a připravena k vydání. Nahrávka nazvaná slovní hříčkou "All Boom" bude k dostání od pátku 9. května.

"Vydání je pro mě v podstatě svátkem, protože některé skladby na albu jsou už přes dva roky staré. Až teď ale cítím, že přišla ta pravá chvíle je vydat - nahrávka totiž mapuje mou cestu určitého uvědomění se. Jsem zvědavý, jak lidé jednotlivé skladby uchopí, jestli pocítí ten přerod, případně ho odsoudí," říká mimo jiné Václav Lebeda ke svému prvnímu studiovému materiálu.

S hudbou zpěvákovi, který kdysi zkoušel štěstí i v SuperStar, pomáhal Dalibor Cidlinský, texty pocházejí z pera Pokáče nebo Xindla X. Právě druhý jmenovaný interpret albovou novinku pokřtí, stane se tak 13. května v pražské Akropoli.

Během svého působení na tuzemské scéně již stačil Voxel představit několik singlů - od zmiňovaného elektronikou říznutého hitu "V sítí" se postupně posunul až do písničkářské polohy. Ta se fanouškům velmi zamlouvá, alespoň to tak vypadá podle úspěchu loňského klipu "Trip", který již na YouTube získal přes jeden milion zhlédnutí. Aktuálně desku propaguje singl "5.song".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY