Sia se na lustru nehoupe, není totiž vidět. Zatím...?

09.04.2014 14:36 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Australská downtempová, popová a jazzová zpěvačka a skladatelka Sia Kate Isobelle Furler aka Sia po čtyřech letech psaní pro všechny ty Rihanny a Katky a Britney a Beyoncé a Kylienky napsala něco taky jen pro sebe a to něco se jmenuje "Chandelier". A jak už od nás víte, je to dost pecka. A aby bylo aspoň trošku na co koukat a co číst na cestě do školy, ze školy, do práce a z práce, je tu teď lyric video.

Klípek z režie Scantron(a?) vypráví dobrodružný příběh Siina již brzy legendárního účesu a páru bot při cestě městem popsaným textem samotného songu a proslýchá se, že existuje verze, ve které byl účes doplněn o obličej a boty o nohy a zbytek těla a v níž popsané město není popsané, a že tahle verze se stane oficiálním videoklipem. Jestli uvidíme Siu houpati se na lustru způsobem, jako by neexistoval zítřek, tedy můžeme zatím jen hádat.

Co víme ale určitě, je, že tuhle pecku jako kráva, kterou spolu s exvokalistkou Zero 7 napsali Greg Kurstin a Jesse Shatkin a která si v izraelské hitparádě urvala bronz a v domovské Austrálii příčku deset, ještě letos doplní nějaké další pecky a pecičky na výsledné šesté studiové desce, nástupkyni ne úplně zábavné "We Are Born".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY