V těchto ulicích Frankmusik sice jen stojí, zpívá mu to ale pěkně

09.04.2014 15:57 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Frankmusik - By Nicole
© facebook interpreta
Vincent James Turner aka Vincent Did It (2011-2012) aka Frankmusik aka muzikant, který jako svoje vlivy uvádí Daft Punk, Erasure, Electric Light Orchestra, Razorlight, Hard-fi, Pet Shop Boys, Late Of The Pier, Oasis a Killa Kela, o sobě po čase znovu dává vědět. Tedy, on o sobě dal vědět už koncem roku, kdy představil zbrusu novou píseň "Ephemeral Summer", ale to jsme nějak zaspali. Stejně jako únorový kousek "Dear Nicole". Třetí ochutnávka z desky, kterou autor hitů jako "Done Done" chystá na letošní rok, nám už ale neunikla. Sláva nám.

Song se jmenuje "These Streets" a minulý týden k němu Frankmusik představil i videoklip, čímž si vysloužil umístění tohoto krátkého článku na našem serveru. Klip je, žel bohu, z kategorie nízkorozpočtových. Čtyři a čtvrt minuty tak koukáme na pana Turnera v nepěkné mikině střihu oversized, kterak na jeden záběr prožívá své nejnovější dílo uprostřed silničního tunelu. A když to skončí, má radost, že se dílo povedlo. Výsledek zachraňuje píseň jako taková, která sice nedosahuje peckovitosti starých kusů, ale ten triolový rytmus z ní dělají solidní hitovku.

Album samotné se bude jmenovat po únorovém songu, tedy "Dear Nicole", náhled obalu můžete studovat vlevo nahoře a dvanáctipoložkový tracklist, ve kterém v roli hosta září Natasha Bedingfield(!!!), hned tady: White Table, Fire, Misdemeanor, Go, Uh Oh, Crash And Burn (feat. Natasha Bedingfield), Stabilizher, Call To Arms, Fled, Teacups, Ephemeral Summer, Conclusions, We End, Dear Nicole, These Streets.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY