Vanessa a její pravidelná dávka kontroverze v novém videoklipu "Smutný pán"

04.04.2014 16:40 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Vanessa opět servíruje novou porci kontroverze, po lajně z Bible v "Tečce páteční noci" přináší nový videoklip ke skladbě "Smutný pán". Po předchozím vizuálu "Dobře organizovaná tlupa" vsadila na čistě animovanou formu, za kterou stojí výtvarník Jan Gemrot. Střih má na svědomí David Jahn a scénář sám Samir Hauser.

Píseň "Smutný pán" byla pro vydání zvolena vhodně, neboť se jedná o jeden z nejlepších kousků, jaké se na poslední desce "Antidotum" vyskytují. Text o frustraci ze života si vyloženě říkal o vizuální zpracování a Vanessa se toho chopila velmi dobře. Videoklip je tak plný krve, násilí, sexu a chybět nesmí samozřejmě ani zmíněná lajna z Bible, která se pro formaci stala synonymem. Vzhledem k surovosti některých záběrů je pravděpodobné, že "Smutný pán" nepoběží na žádné hudební televizi.

Vanessu si můžete naživo vychutnat příští týden, konkrétně 10. dubna v pražském klubu Roxy, kde kapela uvede novou verzi skladby "Mikronaut" ze starého alba "Vanessa Gun". Dále zde proběhne křest nové knihy "Bibleee" Samira Hausera.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY