Chris Brown už zase dělá neplechu a skončil ve vězení

19.03.2014 10:53 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Ačkoli to už zavání klišé, označení "ten chlap, co zmlátil Rihannu" už se Chris Brown asi nezbaví nikdy. Ani pokud vezmeme v potaz znovuobnovení jejich vztahu v loňském roce, které je oba jen definitivně přesvědčilo, že už to prostě slepit dohromady nejde. Od té doby se trestní rejstřík jinak talentovaného zpěváka plní policejními záznamy, mezi nimiž najdete především mírnější prohřešky plně vypovídající o Chrisově bouřlivé povaze. Mladík se příliš angažuje v různorodých rvačkách a nenechá si vůbec nic líbit. Nechce se například fotit s muži, protože je to too gay. A ještě jim dá pro jistotu pěstí.

Před nějakou dobou soud poslal Browna do rehabilitačního centra v Malibu, aby se tam naučil kontrolovat svoje emoce. Místo toho ale porušil řád centra (a tím i soudní příkaz), když laškoval se sestrami, odmítl projít drogovým testem a během sezení, kdy jednotlivci vytahovali kartičky s dotazem "v čem jste dobří", odpověděl: "Jsem dobrý v používání zbraní a nožů."

Jeho advokát původně žádal domácí vězení, ale soudce rozhodl, že Brown zůstane za mřížemi až do 23. dubna, kdy se bude konat další soudní řízení.

R'n'b zpěvák letos plánuje vydat své šesté album "X", a tak mu nezbývá nic jiného než doufat, že oranžový obleček nebude nosit moc dlouho.
Chris Brown
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY