Lorde bude mít svoji vlastní řadu make-upu

13.03.2014 16:53 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Lorde - kosmetika MAC
© Lorde/MAC
Nezastavitelná sběratelka hudebních cen a zpěvačka Lorde se po vzoru svých starších a protřelejších kolegyň (čti Hayley Williams, Rihanna a Lady Gaga) vydala do vod módy. Spojila se se značkou MAC a brzy společně představí kosmetickou řadu nesoucí jméno a podobu této novozélandské hvězdičky.

Ten poněkud strašidelný obrázek vlevo je oficiální promokresbou, která to celé bude propagovat, a už na první pohled je jasné, že řada bude obsahovat například tmavou rtěnku.

Pro účely přímé řeči v tiskové zprávě sedmnáctiletá diva pronesla: "Miluju kosmetiku MAC od doby, kdy jsem byla malá. (Tedy celé tři roky.) Pamatuju si, jak jsem ve svých čtrnácti šetřila kapesné, abych si mohla koupit první rtěnku této značky (odstín Snob), a pak si ji půjčovalo nejmíň dvacet mých kamarádek." Chutné...

Limitovanou edici make-upu by Lorde a její kamarádi z MAC měli společně představit 5. června. Do té doby můžeme jen odhadovat, co vše bude obsahovat a kolik to bude stát. Čekání si můžeme zkrátit třeba posloucháním skupiny CHVRCHES, která si během svého posledního výletu do pořadu Live Lounge britského BBC Radio 1 střihla pěničinu píseň "Team".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY