Moby vydá za pár dní výjimečný koncertní komplet

26.02.2014 08:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Moby - Almost Home - Live At The Fonda, LA
© facebook interpreta
Americký hudebník Moby svoji loňskou desku "Innocents" nepodpořil velkou šňůrou, ale pouhými třemi koncerty, které všechny krátce po vydání alba odehrál v losangeleském Fonda Theatre. Záznam z těchto vystoupení se již brzy objeví na trhu v napěchovaném kompletu.

Titul nazvaný "Almost Home - Live At The Fonda, LA" bude čítat celkem čtyři disky - dvě CD a dvě DVD. Audio nosiče budou rozděleny stejně jako celý koncert - první polovinu tvořilo představení nových písní z poslední studiovky, v druhé části plešatý muzikant připomenul své největších hity, a to částečně i v úplně nových aranžích. Zajímavé je, že setlist této půlky koncertu dali dohromady fanoušci na základě internetového hlasování a Moby následně vybral třináct s největším počtem hlasů.

První DVD nabídne záznam kompletního koncertu, což čítá celkem pětadvacet skladeb, druhý vizuální nosič se soustředí na klipy k Mobyho poslední studiovce, teasery, ale i soukromá vizuální dílka tohoto hudebního chameleona.

Celý komplet se na trhu objeví již 3. března, leč v České republice se ho nedočkáme ani v distribuci. Pokud tedy patříte mezi fanoušky tohoto osmačtyřicetiletého hudebníka, můžete si komplet objednat na jeho webu.

Pro úplnost dodejme ještě alespoň tracklist obou audio nosičů: CD1: Everything That Rises, Saints, Don't Love Me, A Case For Shame, The Last Day, A Long Time, The Lonely Night, Almost Home, Tell Me, The Dogs, The Perfect Life.
CD2: Why Does My Heart Feel So Bad?, In My Heart, Bodyrock, Go, Lift Me Up, Slipping Away (Acoustic), Porcelain, Southside, We Are All Made Of Stars, Honey, Extreme Ways, Natural Blues, Feeling So Real, The Perfect Life (Acoustic Reprise).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY