Poslechněte si "Into The Blue" Kylie Minogue

27.01.2014 15:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue - Into The Blue
© facebook interpreta
Poté, co nás Kylie Minogue od prvního dne letošního roku lákala pomocí střípků informací o novém singlu "Into The Blue" a následně management a vydavatelství poslední dny poctivě mazaly všechny odkazy na nelegální poslech či stažení leaknuté písně, nastal konečně den, kdy tato australská diva svojí novinku hrdě představila celému světu.

Song "Into The Blue" pochází převážně z pera osvědčené americké skladatelky Kelly Sheehan, která má na svém kontě úspěšné singly pro Mariah Carey, Ciaru a v minulosti se podílela i na deskách Nellyho, Snoop Dogga nebo T.I.. V případě Kylie jde ale o čistě mainstreamový popový song, který této australské zpěvačce svědčí.

Zmiňovaná píseň je první ochutnávkou z dvanácté studiové desky Kylie Minogue, která se v obchodech objeví 17. března pod názvem "Kiss Me Once". Album má být návratem na taneční parket, mělo by tedy navázat na sound desky "Aphrodite", kterou zpěvačka vydala v červenci 2010, a za níž sklidila obdiv nejen fanoušků, ale i odborné kritiky. Na vzniku její studiové novinky se podílela celá řada zajímavých osobností. Jde například o Pharrella Williamse, zpěvačku Siu, MNEK, Grega Kurstina či Ariel Rechtshaid z kapely Haim.

Základní verze "Kiss Me Once" nabídne celkem jedenáct písní, Kylie ale zůstane u své zažité tradice a album vydá i v deluxe verzi. Ta přinese dvě bonusové písně a DVD s dokumentem o natáčení alba, klipu k pilotnímu singlu i video samotné (to bude mít premiéru nejspíš ještě do konce ledna). K oběma formátům již odstartovaly i předobjednávky na iTunes.

Pro úplnost dodáváme i kompletní tracklist: Into The Blue, Million Miles, I Was Gonna Cancel, Sexy Love, Sexercize, Feels So Good, If Only, Les Sex, Kiss Me Once, Beautiful, Fine. Rozšířená verze pak přinese ještě Mr President a Sleeping With The Enemy. DVD ponese tento obsah: Into The Blue (music video), Into The Blue (making of), Into The Blue (trailer), Behind The Scenes Of 'Kiss Me Once' Photo Shoot, Kylie On 'Kiss Me Once' (documentary).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY