The Birthday Massacre se vrací po šesti letech do Prahy se zbrusu novou deskou

20.01.2014 13:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Birthday Massacre
© musicbar.cz
Elektronická senzace z Toronta. Jedna z nejoriginálnějších současných kapel známá svým energickým živým vystupováním. To jsou The Birthday Massacre. The Birthday Massacre kombinují úspěšně několik hudebních stylů od prvků metalu až po pop. Jako jedni z prvních naplno využili internet a díky své výborné internetové prezentaci jsou často v médiích zmiňováni jako první web 2.0 kapela.

Za svou kariéru vydala šestice pět řadových alb, procestovala doslova celý svět a uchvátila svou do nejmenšího detailu dotaženou fialovo-černou image.

Zanedlouho vyjde nová deska těchto kanadských temných králíčků a při této příležitosti se šestice z Toronta po dlouhé době znovu podívá do Evropy. A co je ještě lepší, po šesti letech si našla čas, aby se předvedla naživo i v Praze. Konkrétně se krvavý králík proběhne Lucerna Music Barem, a to v neděli 30. března.

Vstupenky za 390 Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream a na webu www.musicbar.cz. V pokladně LMB bez poplatku, na místě v den koncertu za 490 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY