Debut Azealiy Banks se znovu odsouvá

05.01.2014 13:11 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Azealia Banks
© last.fm
Nekonečný příběh pokračuje. Ani v lednu se svého vydání nedočká debut americké rapperky Azealiy Banks "Broke With Expensive Taste", původně plánovaný na září 2012. Po loňském září se tak celkově jedná už o třetí odsun, který si dlouho očekávaná prvotina zapisuje do svých statistik.

Dvaadvacetiletá interpretka důvody odložení uvádí na svém Twitteru: "V labelu se tak nakonec rozhodli. Poslechla jsem je a bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem udělala. Mám s nimi velice dobrý vztah!" Zároveň doplnila, že jako první singl byla vybrána "Chasing Time", tedy skladba, která se na původně proklamovaném tracklistu ani nenacházela.

Nebyla by to ovšem mladá umělkyně, kdyby celý proces čekání nestihla okořenit i špetkou další kontroverze. Naposledy se na mušce její popudlivé povahy ocitlo sourozenecké houseové duo Disclosure, když si dovolilo prohlásit, že jejich údajná spolupráce ve studiu byla spíše "jenom pojídáním sushi" a že Azealia "to všechno na Twitteru docela zveličuje". Banks na to reagovala úplným smetením společného tvoření ze stolu a sdělením, že jejich beat "stejně nebyl moc dobrý" a maximálně ho možná dá na "F-side (Fuck You-Side)" hlavní nahrávky.

Rapperka o debutu dříve také prohlásila: "Je to skutečně úžasný kus práce. Opravdu si myslím, že je to ta nejinovativnější hiphopová deska, která v příštích deseti až dvaceti pěti letech vyjde. Překonávám s ní i Kanyeho Westa. Překonávám s ní každého." Po takové době čekání jistě věnované co nejdokonalejšímu pilování nic menšího popravdě ani nečekáme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY