Shakira a Rihanna brzy představí nový duet. Prozradil je Pitbull

13.12.2013 12:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rihanna a Shakira
© digitalspy.com
Singlový návrat Shakiry měl sice proběhnout už v listopadu, ani těsně před koncem roku se však zatím novinka na trhu neobjevila. Podle nejnovějších informací by vášnivá Kolumbijka s pilotem z chystané desáté studiovky měla vyrukovat v lednu. Navíc se zdá, že se nebude jednat o ledajaký singl, ale o duet s pěveckou kolegyní Rihannou.

Zprávy o spolupráci dvou popových hvězd se začaly šířit Twitterem před několika dny, o definitivní potvrzení se postaral Pitbull. Ten celou situaci objasnil v jednom rozhovoru, v němž mluvil o svém nejnovějším hitu "Timber" s hostující Ke$hou. "Chci jí moc poděkovat, že svolila k naší vzájemné spolupráci, která slaví úspěchy po celém světě. Původně jsme do té písně chtěli Rihannu, jenže ta zrovna začala nahrávat se Shakirou," prozradil kubánský rapper.

Shakira navíc před nedávnem prostřednictvím sociální sítě oznámila, že na Bahamách natáčela nový videoklip. Zatím bezejmenný snímek režíroval Joseph Kahn, který již v minulosti spolupracoval s Lady Gaga nebo Katy Perry, naposledy přichystal video "Perfume" pro Britney Spears. Zveřejnění klipu se spolu s vydáním očekávaného comebackového singlu nejspíš dočkáme začátkem příštího roku.

Novou mezinárodní deskou naváže Shakira na svůj dosud poslední anglicky zpívaný počin "The Sun Comes Out" z roku 2010, který navázal na španělskou desku "Sale El Sol". Její barbadoská kolegyně Rihanna naopak letos poprvé od roku 2005, kdy debutovala nahrávkou "Music Of The Sun", nový materiál nepředstavila, a přetrhla tak pravidelnou sérii svých listopadových alb.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY