Podívejte se na "Perfume" Britney Spears

10.12.2013 20:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Perfume
© facebook interpreta
Osmá studiovka "Britney Jean" popové stálice Britney Spears se sice moc neprodává, zpěvaččino vydavatelství ale flintu do žita určitě jen tak nehodí. Po neúspěchu prvních dvou ochutnávek už se proto nahlas mluví o singlové volbě číslo tři, na níž je horkým kandidátem taneční vypalovačka "Till It's Gone", která svým zvukem trochu připomíná dva roky starý hit "I Wanna Go". Ještě předtím si však premiéru odbývá video k předchozímu vydanému kousku "Perfume".

Čtyři a půl minuty trvající snímek režírovaný Josephem Kahnem podobně jako píseň samotná nepřináší do světa pop music nic nového, na rozdíl od velmi špatně hodnocené desky však alespoň dělá čest zpěvaččině nálepce popové princezny. "Perfume" lze charakterizovat jako úplně obyčejný středoproudý doják, kdo se však přenese přes jeho neobjevnost, bude možná překvapen, jak moc dramatická balada v kombinaci s úhledným vizuálem funguje. Perfektně vypadající (a po dlouhé době opravdu zpívající) Britney by navíc v klipu pár dní starých dvaatřicet svíček tipoval málokdo.

Stejně jako v případě předchozích nahrávek, také propagaci nového materiálu Brit trochu zanedbává. Tentokrát k tomu má alespoň pádný důvod - nezadržitelně se totiž blíží první představení její napjatě očekávané show "Piece Of Me" v prostorách Planet Hollywood v Las Vegas. Poprvé nabídne interpretka fanouškům kousek ze sebe hned po Vánocích, tedy 27. prosince.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY